Hoe staat het er voor met Vlietvoorde?

15 juli '19

Het is alweer even geleden dat wij jullie voor het laatst informeerde over het plan. Natuurlijk staan we niet stil en werken we achter de schermen hard door aan Vlietvoorde. Hierbij een korte update.

Verder uitwerken van het plan

Vlietvoorde wordt een uniek project. Geen standaard woningen, maar een gebied waar wonen en de natuur hand in hand gaan. Op dit moment zijn we druk bezig om het plan Vlietvoorde verder uit te werken. Zo zijn wij, in overleg met de gemeente, begonnen met het uitwerken van het bestemmingsplan. Dit neemt over het algemeen wel wat tijd in beslag. Wij verwachten begin 2020 de bestemmingsplanprocedure te kunnen starten.

Naar verwachting kunnen we in het najaar van 2020 starten met de verkoop. Omdat we nog vrij vroeg in de ontwikkelfase zitten kan dit later nog wijzigen. Zodra wij meer (concrete) informatie hebben over de woningen, het gebied of de voortgang delen we dit uiteraard met jullie.

Als eerste het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Update September 2020:

Helaas blijkt het uitwerken van Vlietvoorde meer voeten in de aarde te hebben dan gedacht, op dit moment werken wij nog steeds hard aan de voortgang van het plan. In 2020 in verkoop is echter niet meer realistisch. Voor de meest actuele planning kun je het beste kijken op de pagina Planning. We hopen eind dit jaar meer te kunnen vertellen over Vlietvoorde, ben jij ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je de update ook in jouw mail.

  Bekijk de Wijken
  Bekijk de Ligging