Wijken in ontwikkeling

Plas, vrij wonen aan het water

Het achter de dijk verscholen Plas betreed je via de steigers. Je voelt het meteen: hier is het leven bijzonder. Wanneer de zon opkomt, doe je de gordijnen open en tuur je door de grote glaspartijen over het kabbelende water. Je hoort de vogels fluiten en ziet eendjes dobberen, terwijl je stilletjes proeft van de levendigheid op de Vliet. In welke richting je ook kijkt, zie je water of groen. Dít is wonen met de natuur. Dit is buitengewoon wonen.

Nieuwbouw Vlietvoorde
image alt

Sloep voor de deur

In Vlietvoorde ademt elke wijk natuur, ieder op zijn eigen manier. Hier, in het meest zuidelijk gelegen deel, heeft het water de hoofdrol. Op deze prachtige locatie pronken de stijlvolle appartementen fier langs de waterkant en liggen watervilla’s verdiept in het open landschap. De reuring vind je verderop en auto’s staan uit het zicht. In plaats daarvan heeft elke woning een eigen ligplaats voor een sloep. Stijgt het kwik? Dan vaar je vanaf je terras of steiger meteen de Vliet op. Of neem eerst een snelle duik in je ‘voortuin’. Hier kun je wel aan wennen.

image alt

Een bijzondere eenheid

Plas is straks twaalf steigerwoningen, zestien riante appartementen en vier penthouses rijk, die dankzij de eigen architectuur één familie vormen. Verwacht geen woningen die je eerder hebt gezien, maar nautische steigerwoningen die haast als jachten in het water liggen. Grote glazen puien halen buiten naar binnen en het hout in combinatie met de groendaken is een lust voor het oog. Aan de kruin van de dijk betreed je de watergerichte appartementsgebouwen. Dankzij de slimme positionering van alle woningen geniet iedereen hier van een terras met privacy én zicht op ‘de plas’. Beter kan niet!

Bekijk de woningen

Wonen in Plas?

Zie jij jezelf wel wonen in dit eerste ‘wijkje’ van Vlietvoorde? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over Plas. Bijvoorbeeld wanneer je je als belangstellende kunt aanmelden of als de verkoop start.

Wanneer start de verkoop? Planning de Plas
Hoe wil je wonen? Woningaanbod