Planning Vlietvoorde

Vlietvoorde is een uniek nieuwbouwproject, dat staat vast. Hier gaan bijzondere woningen straks hand in hand met de natuur. Vlietvoorde heeft vier verschillende wijken: Plas, Bos, Landgoed en Kreek, die in deze volgorde in verkoop gaan. Naar verwachting start de verkoop van Plas medio 2024.

Verkoop de Plas in voorbereiding

Zoals het er nu uitziet, gaan de appartementen en watervilla's medio 2024 in verkoop. Wanneer we meer concrete informatie hebben, dan informeren we je uiteraard meteen. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan weet je als eerste wat er speelt en kun je je direct als belangstellende aanmelden als de woningtypes online staan.

N.B.: Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Vragen over Vlietvoorde? Neem contact met ons op
Benieuwd naar de woningen in de Plas? Bekijk het woningaanbod