Wijk in voorbereiding

Bos, écht wonen met de natuur

Een glooiend landschap met overal bomen, (klim)planten en bloemen. Weelderige wandelpaden, vrije velden en een bescheiden bosweg die in een cirkel naar alle woningen leidt. Dit is Bos, waar je écht samen leeft met de natuur. Zo groeit en bloeit hier straks niet alleen nieuw groen, maar ook een plekje waar je straks in alle rust thuiskomt en geniet van de natuur.

image alt

Betoverend en beschut

In Vlietvoorde ademt elke wijk natuur, ieder op zijn eigen manier. Hier in Bos woon je, zoals de naam doet verklappen, in een bosrijke omgeving. Verschillende bomen, heesters, vaste planten en kleurige perken vormen samen een dynamisch geheel. En dat ziet er niet alleen fraai uit, het heeft ook andere functies. Zo is het leefklimaat gezond en geniet elke woning van veel natuurlijke schaduw en privacy. Zowel aan de voorzijde als op het terras aan de achterzijde. Geen schutting dus, maar beplanting en boomstammen die zorgen voor jouw eigen plekje in de natuur.

image alt

Ingetogen en in lijn met het landschap

Verspreid tussen de vele bomen verrijzen 42 luxe 2 onder 1 kapwoningen en 4 riante bosvilla’s met krachtige kapvormen. Allemaal ogen ze rustig en schikken zich met het fraaie gevelbekleding in natuurlijke kleuren, vlakke antraciete pannen en talloze houten elementen volledig naar de omgeving. Net als het terras, dat zonder erfafscheiding overloopt in het gemeenschappelijk groen. Voor de auto(s) is er plek op de eigen oprit, hoogwaardige afwerking en duurzame installaties maken het plaatje compleet. Ook op dit punt weer tot in detail doordacht, zoals in het dak geïntegreerde zonnepanelen die garant staan voor een prachtige uitstraling.

Wonen in Bos?

Zie jij jezelf wel wonen in dit tweede ‘wijkje’ van Vlietvoorde? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over Bos. Bijvoorbeeld wanneer je je als belangstellende kunt aanmelden of als de verkoop start.