Definitieve impressies van Plas staan online

19 juni '24

Eerder konden wij jullie al de conceptimpressies en interieurimpressies tonen. Inmiddels hebben we ook de exterieur beelden afgerond en het resultaat mag er zijn. Alle impressies bekijk je ook bij het woningaanbod. Wat is jouw favoriete woning?

image alt

Meld je aan als belangstellende

Naar verwachting start in augustus de verkoop van Vlietvoorde Plas. De definitieve impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe de woningen er straks uitzien. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende voor jouw favoriete woningtype(s). Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start!

Bekijk de woningen
image alt

Een goede eerste indruk

De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Om een mooi beeld te geven van hoe de woningen eruit kunnen zien is op de impressies soms meerwerk of zelf aangebrachte wijzigingen te zien. Vanaf start verkoop vind je in de verkoopstukken alle details van jouw woning.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het woningaanbod