Bekijk de interieurimpressies van de Plas

17 juni '24

Binnenkort kunnen we ook de definitieve exterieurimpressies laten zien. Maar wellicht ben je al benieuwd naar wat er binnen in de woning allemaal mogelijk is. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Wonen in de Plas

Met deze beelden krijg je een goede indruk van de riante ruimte die je hebt in de woonkamers. Op de pagina woningen kun je per woningtype de betreffende interieurimpressie bekijken en je laten inspireren voor de inrichting van jouw favoriete woningtype! Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

Bekijk de woningen
image alt

Binnenkort in verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. Op dit moment werken we toe naar een start verkoop in augustus 2024. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete woningtype? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Wanneer kun je hier wonen? Bekijk de planning