Zo goed bereikbaar is Vlietvoorde

Vlietvoorde ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg, afgebakend door het water van de Vliet en de grens met Voorschoten. Deze locatie ademt natuur en is desondanks goed bereikbaar. Je woont hier op een toplocatie in de Randstad met zowel de kleinere als grote steden dichtbij. Of je nu de fiets of de auto pakt, hier ligt de dag aan je voeten!

Met de fiets

Vanuit Vlietvoorde kun je met de fiets alle kanten op. Voor je dagelijkse boodschappen naar Leidschendam of Voorschoten bijvoorbeeld, maar ook naar de sportclub, horeca of natuur. Lekker gezond!

Met de auto

Ook per auto is Vlietvoorde goed bereikbaar. Via de N447 rijd je in enkele minuten naar het centrum van Leidschendam en Voorschoten. Bijna net zo snel draai je de A4 op, bijvoorbeeld richting de binnenstad van Den Haag. Het hele ritje kost je nog geen half uur.

Met de boot

Vlietvoorde ligt tegenover Vogelplas Starrevaart en recreatiegebied Vlietland. De Vliet loopt van Leiden via Voorschoten, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk naar Delft. Vlietvoorde is daardoor verbonden met veel mooie waterwegen en vaargebieden. Je vaart zo naar de sluisjes van Leidschendam, het centrum van Leiden, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Nieuwbouw Vlietvoorde bereikbaarheid met de fiets
Nieuwbouw Vlietvoorde
Nieuwbouw Vlietvoorde met de boot
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Winkels, scholen en sportfaciliteiten? Bekijk de voorzieningen