De plannen voor Vlietvoorde

Vlietvoorde is een uniek nieuwbouwproject, dat staat vast. Hier gaan bijzondere woningen straks hand in hand met de natuur. Vlietvoorde heeft vier verschillende wijken: Plas, Bos, Landgoed en Kreek, die in deze volgorde in verkoop gaan. Naar verwachting start de verkoop van Bos in het vierde kwartaal van 2024.

Wanneer we meer concrete informatie hebben, dan laten we je dit uiteraard meteen weten. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan weet je als eerste wat er speelt en kun je je direct als belangstellende aanmelden als de woningtypes online staan.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd.

De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Wanneer komt er wat? Bekijk de planning