De eerste beelden van het bijzondere Bos in Vlietvoorde

20 juni '24

Wauw, wat wordt Bos een bijzondere buurt. Te midden van de bomen, (klim)planten, bloemen, weelderige wandelpaden en vrije velden verrijzen straks 46 luxe maar ingetogen woningen. De 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen zijn namelijk optimaal ingepast in de omgeving. Zo gaat de architectuur met veel hout, grijstinten en krachtige kapvormen hand in hand met de omliggende natuur. Maar ook de privéterrassen - met natuurlijke erfafscheidingen - lopen feilloos over in het bos. Proef je de sfeer al een beetje?

Sneak preview

Wanneer je de buurt binnenrijdt, word je overladen door rust. De vele bomen, het lage groen en alle natuurlijke elementen geven het haast een sprookjesachtig decor. Je bent vast benieuwd hoe dit eruit gaat zien. Goed nieuws: we hebben wat eerste impressiebeelden die een indruk geven van de sfeer, omgeving en woningen in Vlietvoorde Bos. Zie jij jezelf hier al wonen?

Nog even geduld

Waar het eerste buurtje Plas in Vlietvoorde inmiddels online staat, vraagt Bos nog iets meer geduld. Maar dat is het wachten natuurlijk meer dan waard. Benieuwd wanneer Bos precies in verkoop gaat? Neem een kijkje op de pagina planning voor het allerlaatste nieuws.

Bekijk de planning

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vlietvoorde Bos? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates direct in je inbox.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Wanneer komt er wat? Bekijk de planning