Sneak preview: Vlietvoorde - De Plas komt eraan

29 februari '24

De Plas is straks 12 watervilla's en 20 riante appartementen rijk, die dankzij de fraaie architectuur één familie vormen. Verwacht geen woningen die je eerder hebt gezien, maar nautische steigerwoningen die haast als jachten in het water liggen. Grote glazen puien halen buiten naar binnen en het hout in combinatie met de groendaken is een lust voor het oog. Aan de kruin van de dijk betreed je de watergerichte appartementsgebouwen. Dankzij de slimme positionering van alle woningen geniet iedereen hier van een terras met privacy én zicht op ‘de Plas’. Beter kan niet!

image alt

Een eerste indruk

Ben jij benieuwd hoe de Plas eruit komt te zien? Dan hebben we goed nieuws, want we hebben ook een sfeerimpressie laten maken welke een goede eerste indruk geeft van de kwaliteit van de Plas. Kijk je mee?

Plas vlietvoorde

Binnenkort te verwachten

Stap voor stap komen we steeds een stukje dichter bij de start verkoop van de woningen in de Plas. Naar verwachting komen in maart 2024 de appartementen online met de conceptimpressies en prijsindicaties per woningtype en kunnen we kort daarna ook meer informatie over de Watervilla’s delen. Je kunt je vanaf dat moment aanmelden voor het woningtype van je voorkeur. Dit is een belangrijk moment als je interesse hebt om te wonen in de Plas, want het moment van inschrijven kan meetellen in de toewijzing. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen in juni van 2024. De watervilla’s zullen daar kort op volgen.

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan nu alvast aan voor de nieuwsbrief (als je dat nog niet had gedaan) en ontvang alle updates en informatie rechtstreeks in je inbox. Dat kun je doen door onderaan deze pagina je naam en mailadres achter te laten. Zodra er meer informatie bekend is, krijg je bericht.